Důležité obřady

26.12.2009 20:09

 

OBŘAD ČIŠTĚNÍ

Existuje několik variant tohoto obřadu. Naši předkové je vykonávali každý den a o svátcích, když se spojovali s různými živly. Vítali boha slunce, tančili, koupali se v řekách ,jezerech, přeskakovali oheň, chodili bosí po žhavém uhlí. To byly přirozené způsoby očisty.
Jsou i jiné varianty:půst, modlitba,meditace.
V této knize vám chci nabídnout přirozený způsob očištění od starých a nepotřebných myšlenek. Tento obřad se jmenuje,,Meditace osvobození" . Vykonává se ve speciální místnosti pro meditaci, která je v každém domě. Touto místností, jak jste se možná dovtípili, je toaleta. Periodicky ji navštěvujeme v průběhu dne.
Tak tedy, sedněte si na toaletu,soustřeďte se na samotný proces a pak (nahlas či v duchu)řekněte: ,,Nyní se snadno a radostně osvobozuji,,,"A cestou přirozené potřeby se rozlučte se starými a nepotřebnými myšlenkami a názory.
Tento způsob se mi zalíbil proto, že se spojuje i s fyziologickými potřebami lidského těla.Důležité je, abyste nezapomněli, každé močení a vyměšování sladit s obřadem.Proto si na dveře toalety pověste nápis ,,Meditační místnost"

OBŘAD PŘIJETÍ

Po tom, co provedete proceduru očištění, potřebujete uvést do podvědomí nová přesvědčení, která vám budou v životě pomáhat.

Nalijte do poháru čistou vodu a naprogramujte vodu novými myšlenkami.Dělejte to uvědoměle a upřímně. Pro každou novou myšlenku musíte mít jasné, silné obrazy a city. Pamatujte si, že nejsou tak důležitá samotná slova, ale obrazy,které jsou za nimi. Po tom co naprogramujete vodu, pomalu ji vypijte malými doušky a při tom si představujte, jak nové myšlenky a obrazy spolu s vodou vchází do každé vaší buňky.

A ještě jeden velmi důležitý okamžik! Všechny tyto obřady je potřeba provádět z pozice Pána. Pokud naprogramujete vodu z pozice Oběti zlepšení se nedostaví. Protože oběť čeká, že někdo za ni vše vykoná. Jen z pozice ,,Pána svého života"je účinná! Vytvořte si k tomu určitý obraz a nalaďte se na tuto pozici

Mimochodem, když své podvědomí oprostíte od zhoubných myšlenek a obrazů, v organismu rychle a úspěšně nastupují procesy rovnováhy a obnovy tkání. 

OSVOBOZENÍ MYSLI

Z uvedeného plyne, že pokud neovládáte svou mysl, škodíte sobě ale i ostatním. V tomto světě jsou síly, které chtějí člověka co nejdál odvést od uvědomění si své síly a moci. Pro tento cíl je vytvořen celý systém, který rozptyluje lidskou mysl nebo ji přímo zotročuje. Není tajemstvím že prostředky masové komunikace jsou součástí tohoto systému. S jeho pomocí pronikají do podvědomí člověka falešné hodnota a negativní přesvědčení. Celý zábavní průmysl a trávení volného času jsou zaměřeny na to, aby odpoutaly lidskou pozornost od skutečného života.

A vždy si pamatujte! My sami, ať už vědomě či nevědomě, dáváme souhlas k tomu, co se s námi děje v našem životě.

V každém z nás jsou všechny energie Vesmíru-tvořivé,ničivé a energie vyvažující. Někdo tento unikátní nástroj ovládá, zatím co jiný ne. Jeden je Pánem svých myšlenek, jiný jen plní cizí vůli. Jeho myšlenková energie je podřízená a takový člověk se zpravidla účastní ničivých procesů.

Já to vidím tak. Kdybyste žili v lese, uprostřed přírody, nemuseli byste dodržovat pravidla osobní hygieny ve vztahu k myšlenkám. Ale přijdete domů, zapnete televizi a posloucháte zprávy. A odtud se na vás hrne -další teroristický útok, zvyšování cen, vraždy a katastrofy,volby... Již nemluvím o reklamě. Zkrátka řečeno je to nápor jako hrom. Cílem toho všeho je získat vaši drahocennou pozornost, zahltit ji nepotřebnou informací a vést vaši mysl na lživou cestu.

Televizi můžeme vypnout, ale nelze se odpoutat od současného světa. Ostatně to ani není třeba. Důležité je vlastnit dokonalou strategii blahodárného vzájemného působení.

Velmi důležité je, kterým obrazům dovolíte vstoupit do vašeho života. Víme jak je důležité dodržovat pravidla osobní hygieny. Ale čistíme svůj rozum a duši?

(Z knihy Tajemná síla slova)